Mads Toghøj og Rødderne

Det bliver festligt, folkeligt og fornøjeligt, når Mads Toghøj og ”Rødderne” spiller koncert i Lundeborg den 20. april.

Billetter kan købes på www.billetten.dk Det koster kun kr. 175,- for medlemmer af LUMUKU og kr. 200,- for andre.

Den sydfynske sanger bliver blandt andet akkompagneret af guitar, harmonika, mandolin, banjo og kontrabas, når han synger sin morfar Fisker Thomas’ viser og giver den gas med egne sange, der har funder vej til Dansktoppen, Danmarks Radio og endda USA.

Det var også i USA han indspillede sit første album ”Alley of Faith” i 2012. I countrymusikkens hovedstad Nashville indspillede han sine sange med musikere, der havde spillet sammen med Elvis Presley. Cirklen blev sluttet, for det var også Elvis’ sange, der ledte Mads ind i musikkens univers allerede som 11-årig og gjorde, at han som 16-årig indspillede sin første CD.

Nu vil Mads Toghøj tilbage til rødderne, både musikalsk og åndeligt. Og publikum vil uden tvivl mærke suset fra barndomsbyen Skagen, den musikalske arv fra Fisker Thomas og inspirationen fra amerikansk country, når Mads Toghøj og ”Rødderne spiller i Aktivhuset i Lundeborg lørdag den 20. april.

Da der kun er plads til 80, bliver der rift om billetterne, der kan skaffes på billetten.dk.