Glad og legesyg viserock i Lundeborg

Marie Frank synger i Smøjen på Lundeborg Havn på fredag kl. 20.

Der venter publikum god musik og godt humør, når Marie Frank optræder på Orange Scene i Smøjen på Lundeborg Havn fredag den 12. juli kl. 20.

Den kendte sanger og sangskriver markerer 20-året for sin debut med albummet ”Ancient Pleasures”, der i sin tid tog både presse og publikum med storm. Ved Danish Music Awards samme år modtog Marie Frank priserne som Årets Danske Sangerinde og Årets Nye Danske Navn og for at have begået Årets Danske Popudgivelse.

Siden er det gået slag i slag med karrieren, og sidste år tog hun også feriefejrende gæster i Lundeborg med storm, da hun leverede egne sange med spøjse tekster over rim og mundheld på dansk.

Også på fredag leverer hun uden tvivl varen akkompagneret af Anders Pedersen. Politikens Danske Rock Leksikon kalder hendes et talent, der har ”tæft for refræner og hooklines af den slags, der er rockens DNA.”

20-året for Marie Franks debut markeres bl.a. med en ny udgivelse, hvor hun på spontan og legesyg vis og med stort musikalsk overskud, nerve, kant og ægthed tager publikum med på rejsen fra ”Ancient Pleasures” og frem til nu.

Så der er meget at glæde sig til i Lundeborg på fredag. Koncerten er gratis, men en blå kaffekande vil gå rundt i håb om en god skilling fra publikum. Vand, øl og vin kan købes.