Medrivende folkemusik i Lundeborg

Christian Søgaard Trio giver den gas på Lundeborg havn fredag den 26. juli.

Christian Søgaard Trio er medrivende folkemusik, når den er bedst. Før du får set dig om, har de tre spillemænd forført dit hjerte og smittet dig med svimlende livsglæde.

Det vil publikum opleve, når Christian Søgaard Trio spiller I “Smøjen” på Lundeborg havn fredag den 26. juli kl. 20. Koncerten er gratis, men en blå kaffekande på rundgang tager gerne imod bidrag fra festglade feriegæster.

Med en livfuld og energisk blanding af viser og verdensmusik strømmer de tre spillemænd deres publikum i møde. Virtuositeten sprøjter ud af knaphullerne på de tre musikere, uanset om de giver den gas i et instrumentalnummer af verdensformat eller de dykker ned i deres rige repertoire af nyskrevne danske viser.

Der er med andre ord dømt livs- og spilleglæde når Christian Søgaard Trio går på Orange Scene i ”Smøjen” på Lundeborg havn fredag den 26. juli kl. 20.