Koncert med Lasse og Band i Lundeborg

Dansk rock med noget på hjerte og erfaring i bagagen. Sådan betegner Lasse Helner sin nye musik, som præsenteres i Lundeborg den 28. august kl. 20 i Lundeborg.

Det er nok ingen overdrivelse at påstå at Lundeborg i den grad har savnet musik i Smøjen denne sommer, men nu lysner det lidt på det musikalske område.

I takt med at samfundet åbner mere og mere op, har LUMUKU’s bestyrelse sammen med Lasse Helner besluttet at lave en koncert i gården ved Aktivhuset. Vi overholder selvfølgelig alle sundhedsregler for Covid-19, dvs. det er en koncert kun med siddepladser – 1 m mellem hver stol – osv.

Lasse spiller med sit nye band helt nye numre. Det er første gang Lasse selv har skrevet alt materialet til sit eget album. Corona pausen gav pludseligt tid og inspiration til at skrive sange til albummet ”Over the hill – still got the thrill”. Albummet er skrevet med inspiration fra de mange år, der er gået siden den første optræden i 1959. Det er blevet til et album med tekster og musik til 12 sange, som udsendes i efteråret 2020.

Nogle sangene præsenteres sammen med bandet, der medvirker på albummet: Kell Dalager på keyboard, Thomas Bundgaard på guitar, Torben Grønning på bas og Nils Bo Poulsen på trommer. Et helt nyt tiltag i dansk rock/blues/roots, med noget på hjerte og erfaring i bagagen.

Koncerten finder sted fredag den 28. august 2020 kl. 20.00 i gården ved Aktivhuset i Lundeborg. Der er kun plads til 100 personer.

Billetter á kr. 100,- kan købes ved at kontakte Bjarne Mikkelsen på: bjarne.mikkelsen@privat.dk eller telefon 21 41 15 23.