Duo hylder Paul Simon i Lundeborg

De to guitarister Jan Schønemann og Lisbeth Refbjerg fortolker hovedkraften bag Simon and Garfunkel i Aktivhuset, Lundeborg, den 11. november 2021.

Jan Schønemann og Lisbeth Refbjerg har længe haft et ønske om at hylde Paul Simons imponerende sangkatalog. Det ønske går nu i opfyldelse i Lundeborg torsdag den 11. november kl. 20.00.

Koncerten finder sted i Aktivhuset ved havnen, og dørene åbnes kl. 19.00.

Det er 50 år siden Paul Simon gik solo fra Simon and Garfunkel og skabte en succesfuld solokarriere med albums som Graceland, Hearts and Bones, Still Crazy after all these years, There goes Rhymin´ Simon, One Trick Pony og mange flere.

Paul Simon har lavet hits der er fortolket hyppigt som “Mrs Robinson” og “Bridge over Troubled Water”. Mange af hans sange er ret komplicerede, men den danske duo kaster kaster sig frygtløst ud i alle sangene fra ovenstående albums. Både sange som “50 ways to leave your lover” og “Still Crazy after all these years” men også mere ukendte og finurlige kompositioner. Også numre fra Graceland med afrikansk sound inddrages.

Lisbeth Refbjerg er en rutineret guitarist og sanger, som er drivkraft i flere interessante sydfynske bands som Banda Nuevo, Rustik, Helle Lynge, Soul Sisters og Riber, Reese & Refbjerg.

Også Jan Schønemann er aktiv i det sydfynske musikliv. Som i “Blue Holger D”- blues/roots og i koncertfortællingen “Fjeren og Rosen”. Jan har desuden været formand for Svendborg Musikråd og er fortsat i bestyrelsen for DMF Svendborg.

Der er plads til 80 gæster i Aktivhuset, så køb en billet i god tid. Først til mølle får først malet.

Billetter koster 100 kr. Medlemmer af Lundeborg Musik Kultur (LUMUKU) kommer ind for 75 kr.

Billetter bestilles hos Bjarne Mikkelsen på telefon/SMS 21 41 15 23 eller e-mail bjarne.mikkelsen@privat.dk.

Koncerten er støttet af Svendborg Musikråd.