Lasse Helner trio spiller i Lundeborg

Koncert på Lundeborg Havn fredag byder på smagsprøver på anmelderrost album krydret med Lasses lune anekdoter.

Coronapandemien har medført mindst én god ting: Lasse Helner har brugt isolationen hjemme på Fyn til at skrive, indspille og udgive det lille mesterværk – “Over The Hill – Still Got The Thrill.”

På fredag vil han med sin trio på hjemmebanen Lundeborg byde på smagsprøver fra det nye album.

Men han vil også præsentere gamle kendinge fra hans imponerende bagkatalog. Lasse bliver bakket op af to af sine faste musikere: Kell Dalager (keyboard og sang) og Thomas Bundgaard (guitar og sang). Begge er garvede musikere, der i mere end 30 år har spillet med et væld af danske og internationale kunstnere.

Så der er garanteret en aften med høj musikalsk klasse i Smøjen på Lundeborg Havn fredag den 28. juli kl. 20 – naturligvis krydret med Lasses underfundige historier og fynske lune.

Og som nævnt de selvskrevne sange fra det anmelderroste album ”Over The Hill – Still Got The Thrill.”

Albummet har høstet mange flotte anmeldelser – bl.a. 5 stjerner i både Jyllands Posten og Fyens Stiftstidende – og er blevet kaldt både “international klasse” og “et absolut mesterværk”. Og ved Lasse Helners koncerter landet over har sangene mødt stor anerkendelse og begejstring for den nye musik.

Koncerten i Lundeborg på fredag er gratis – men der samles ind blandt publikum, ligesom overskud fra salg af øl, vin og vand går til at betale Lasse og bandet.