She Trio spiller i Lundeborg

She Trio i Lundeborg! Tre kvinder, lækker jazz og en swingende opsang til verden! Det er den korte introduktion af vokaljazz- konstellationen She Trio!
She trio spiller i Aktivhuset i Lundeborg den 3. marts kl. 20.
Humoristisk, poetisk og højt til loftet. Sådan oplever man en koncert med SHE TRIO. Bandet består af Sanne Graulund (vokal og klaver), Eva Malling (kontrabas) og Benita Haastrup (trommer og percussion). Hver for sig har de gennem årene udfoldet sig forskellige musikalske sammenhænge på plader, turnéer, film, musicals, cabaret og teater. Og sammen har det skabt et unikt vokaljazzet univers af sanseligt samspil med masser af musikalsk overskud, humor og poesi med holdning.
Flere af deres nye sange handler om deres egen generations klimasvigt. Opsange om, at vi ikke har lyttet efter og handlet i tide. Sangtitler som ’Ignorance’ og ’Earth is Calling’ siger det meget direkte, men budskabet leveres med et musikalsk og menneskeligt overskud, der alligevel efterlader os med et lille håb – og en uafrystelig melodi på hjernen.
Du kan købe billetter til 150 kr. lige her: https://lundeborg-musik-kultur.billet.dk/…/gat…/13267787
Hvis du er medlem af Musikforeningen i Lundeborg “LUMUKU”, får du en gratis øl, vin eller vand med i prisen.
Få en lille forsmag lige her: https://youtu.be/E0mO7Offvuc