Fynsk Harmoniforvirring fejrer 50 års jubilæum!

Fynsk Harmoniforvirring vender igen tilbage til Lundeborg den 21. juli 2023, kl. 20.00. Denne gang med hvad bandet kalder en jubeltur 50 år efter dåben.

I bandets eget opslag omkring denne koncert skriver de følgende: “At spille i ensemble som vores, har altid været en livsstil for os i Fynsk Harmoniforvirring. Revival-jubilæumsturen fejres i Lundeborg, hvor det hele startede med Ove Bager nede ved Otto Vodbinder på havnen.
Vi fører os ikke frem med store armbevægelser og nyskrevet musik men vælger fra bagkataloget fra vores 7 lp’er og cd’er, der blev solgt i over 200.000 eksemplarer.
Vi har dog lige lavet en ny single, komponeret af vores harmonikaspiller, Claus Bastrup, så man kan høre hvordan vi lyder i dag. Den hedder “Sømandsbruden” og kan høres på f.eks. Spotify”
Besætningen er de fire oprindelige medlemmer og et nyt: Chris på violin og fløjte og sang, Kurt på banjo og sang, Claus på Harmonika og sang, Ole på bas og sang og Dennis Kongo på vaskebræt.

Koncerten er gratis og finder sted den 21. juli, 2023, i Smøjen i Lundeborg ved ”hav og vand, tæt ved skov og strand”, som sangen lyder. Koncerten er arrangeret med støtte fra Musikudvalget i Svendborg.

Billede i top: Bandets eget