Gasoline gæster Lundeborg den 5. august 2023

Gasoline sætter kvindekraft til Danmarks største drengerøvsorkester, Gasolin’. Kom og oplev dem på stranden i Lundeborg den 5. august kl. 20.00

For 17 år siden fandt de fem kvindelige musikere sammen omkring kærligheden til Gasolin’, et orkester, hvis sange havde fulgt dem gennem barndom og ungdom. De delte alle begejstringen for Gasolin’s musik og for den livskraft, der strømmer ud af sangene, men har aldrig set sig som et kopi-band, og de har heller  ingen intentioner om at imitere. Gasoline gør numrene til deres egne med respekt for de originale versioner.

 

Det er blevet sagt at det kræver hår mellem brysterne at fortolke Gasolin, og bandet leverer da også koncerter med et højt energiniveau og spilleglæde som kan mærkes langt væk. Det bliver en kæmpe fest!

 

Bandet består af Ditte Brodde på trommer, Lisbeth Rysgaar på guitar og kor, Line Münster-Swendsen på vokal, Birgitte Bjørn på guitar og kor og Annette Bork på bas og kor.

 

Koncerten finder sted som afslutningen på den store markedsdag i Lundeborg lørdag den 5. august, 2023, kl. 20.00 på parkeringspladsen ved stranden i Lundeborg. Entré er gratis og der sælges øl, vin og vand flere steder på havnen. Parkeringspladsen ved stranden vil på hele denne dag være spærret af, og man bedes benytte de øvrige parkeringsmuligheder rundt i byen. Disse vil være markeret med skilte.

Arrangeret med støtte fra Musikudvalget i Svendborg.