Lasse Helner med band

En salgs lokalhelt deler igen i år rundhåndet ud af dansk rock med charme og anekdoter fra et langt liv med musikken. Det er fredag den 7. juli, 2023, kl. 20.00.

 

Der bliver trukket sange fra hele det store repertoire, bl.a. også fra seneste album “Over the hill – still got the thrill” som ligeledes er skrevet med inspiration fra de mange år der er gået siden den første optræden i 1959.

 

Lasse tager i år sit fantastisk velspillende band med, en del af medlemmerne også gamle kendinge; Kell Dalager på keyboard, Thomas Bundgaard på guitar og Nils Bo Poulsen på trommer.

 

Koncerten finder sted fredag den 7. juli, 2023, kl. 20.00 i Smøjen på havnen i Lundeborg. Entré er gratis, men der samles ind blandt publikum, ligesom overskud fra salg af øl, vin og vand går til at betale Lasse og bandet. Arrangeret med støtte fra Musikudvalget i Svendborg.