Cumbian Colors spiller lækre rytmer i “Smøjen”

Dette års anden koncert i Smøjen på Havnen i Lundeborg er med Cumbian Colors.
Den 12. juli 2024 kl. 20.00

Med inspiration i den populære Columbianske cumbiamusiks rødder fra 1960’erne og ’70’erne’s, lander Cumbian Colors i en blanding af afrikanske toner, lækre latinamerikanske rytmer og jazz’ede vibrationer. Det er varme melodier med dyb bas, smukke stemmer, dejlig saxofon og klarinet et fantastisk beat af ikke mindre end 3 percussionister. Det spiller max!

Vi glæder os voldsomt meget til at introducere alle de glade gæster til Cumbian Colors univers af lyd og stemning!

Koncerten er gratis, der kan købes øl, vand og vin – og en blå kaffekande vil gå på omgang i håb om en god skilling til musikken. Koncerten er arrangeret af Lundeborg Musik Kultur (LUMUKU) med støtte fra lokale sponsorer og Fonden for Fynske Bank og Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond – SEAF.