Dark country musik med Bound By Law

For andet år i træk gæster Bound by Law “Smøjen”
Den 26. juli kl. 20.00

Med rødder i amerikansk country kombineret med skandinavisk sangskrivning og med en karakteristisk mørk tone i de medrivende melodier. Det giver en helt særlig stemning som bare skal opleves. Bound by Law er opstået som et liveband, og er kendt for medrivende, sveddryppende koncerter som mange rejser langt for at være med til. Musikerne er Mads Wilhjelm (vokal/guitar), Jon Rahbek (harmonika/piano), Jess Rahbek (guitar/banjo), Martin Rauff (bas) og Jakob Høg (trommer)

Sidste år kom der fans helt fra Nordjylland, for at nyde en fantastisk aften i godt selskab, og det bliver med garanti mindst ligeså godt i år. Vi kan næsten ikke vente!

Koncerten er gratis, der kan købes øl, vand og vin – og en blå kaffekande vil gå på omgang i håb om en god skilling til musikken. Koncerten er arrangeret af Lundeborg Musik Kultur (LUMUKU) med støtte fra lokale sponsorer og Fonden for Fynske Bank og Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond – SEAF.