Bound by Law serverer mørk countrymusik på havnen i Lundeborg

Bound by Law har rødder i amerikansk country som de kombinerer med skandinavisk sangskrivning, og det får vi glæde af fredag den 28. juli, 2023

 

Der ligger en karakteristisk mørk tone i de medrivende melodier, og det giver en helt særlig stemning som bare skal opleves. Bound by Law er opstået som et liveband, og er kendt for medrivende, sveddryppende koncerter som mange rejser langt for at være med til. Musikerne er Mads Wilhjelm (vokal/guitar), Jon Rahbek (harmonika/piano), Jess Rahbek (guitar/banjo), Martin Rauff (bas) og Jakob Høg (trommer)

 

Koncerten finder sted fredag den 28. juli, 2023, kl. 20.00 i Smøjen på havnen i Lundeborg. Entré er gratis, men som altid samles ind undervejs i den blå kaffekande, ligesom overskud fra salg af øl, vin og vand går til at betale bandet. Arrangeret med støtte fra Musikudvalget i Svendborg.