Første koncert i Smøjen i 2024 er amerikansk inspireret folk/bluegrass med Twang

Sommerens første fantastiske act på “Orange Scene” i SMØJEN ved Lundeborg Havn er trioen TWANG, den 5. juli kl. 20.00

Twang er tre musikere med rødder i Danmark og USA som på charmerende og elegant vis tager publikum under sine vinger med afsæt i den amerikanske folkemusiktradition. Medlemmerne mødtes på Rytmisk Musikkonservatorium i København (RMC) og har siden 2014 spillet utallige koncerter. De har fundet deres helt egen lyd og atmosfære, underholdt og udfordret publikum med en dygtig improvisationsstil. Musikken er bygget op omkring banjo, violin, guitar, kontrabas og smukke trestemmige harmonier

De tre musikere har altid haft et ønske om at udfordre folkemusikscenen og bringe noget nyt ind i traditionen. Dette arbejde har indtil videre kulmineret i hundredvis af shows rundt omkring i Danmark og udgivelsen af ​​tre albums: Bebzy Biddle (2017), livealbummet Live Tapes Volume 1 (2019) og samarbejdsalbummet Svante Sjöblom & Twang (2022).

I 2023 spillede Twang to udsolgte shows på den anerkendte danske folkemusikfestival Tønder Festival, og samme år spillede de en hårdtslående koncert ved det årlige Danish Music Awards Blues Awardshow i Randers, DK, hvor de blev fremhævet for en bemærkelsesværdig præstation: “Den virtuose og vidunderligt uhøjtidelige Twang fik en god del nye fans oven på deres sublime fusion af blues og bluegrass.” – Michael Gonzalez (Musikchef i Turbinen, Randers)

Både publikum og anmeldere er enige om, at Twang spiller fremragende, de sikrer sublim underholdning og der er garanti for en festlig aften. Vi glæder os helt vildt til at tage imod dem i Lundeborg!

Koncerten er gratis, der kan købes øl, vand og vin – og en blå kaffekande vil gå på omgang i håb om en god skilling til musikken. Koncerten er arrangeret af Lundeborg Musik Kultur (LUMUKU) med støtte fra lokale sponsorer og Fonden for Fynske Bank og Sydfyns Elforsynings Almennyttige Fond – SEAF.